Huurwoning huren: BINNENKORT ONLINE El Grecostraat in Nederland

  • 60 m2
  • 2 kamers
  • 18 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Nederland. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

3e verdieping: galerij met uitzicht op de daktuin, toegang tot het appartement met in de hal de meterkast (stadsverwarming en glasvezelkabel), ruime slaapkamer aan de voorzijde waar dubbele deuren aanwezig zijn naar de galerij. Aan de linkerzijde is een badkamer aanwezig voorzien van een ruime open douche ruimte met thermostaatkraan, wastafel en toilet. Verder is aan de linkerzijde een aparte berging aanwezig waar u de wasmachine kunt plaatsen. In het midden van het appartement is een open keuken aanwezig voorzien van een recht opgesteld keukenblok met ingebouwde apparatuur: keramische kookplaat, RVS afzuigkap, koelkast, vriezer en een hete luchtoven.

Aan de achterzijde is de woonkamer aanwezig met dubbele deuren naar het balkon. Het balkon biedt prima uitzicht op een groenstrook met stadsgracht. U heeft geen bovenburen dus u heeft meer zonlicht en meer privacy.

Het appartement is keurig bewoond en voorzien van een laminaatvloer, nette keuken en nette badkamer. De wanden zijn glad gestuukt.
Het complex is in zeer goede staat van onderhoud en u mag als bewoner ook gebruik maken van de gemeenschappelijke tuin.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Soort: Appartement
Stad Nederland
Wijk/buurt: Testwijk
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Internet
Wifi
Eigen woonkamer
Eigen balkon
Eigen parkeerplek
Eigen fietsenberging
Gratis parkeren
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Eigen terras
Wasmachine
Tonen op kaart