Rental Property for rent: SHORTLY ONLINE El Grecostraat in Nederland

  • 60 m2
  • 2 rooms
  • 30 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Rental Property in Nederland. You can contact the advertiser if you have any questions.

3e verdieping: galerij met uitzicht op de daktuin, toegang tot het appartement met in de hal de meterkast (stadsverwarming en glasvezelkabel), ruime slaapkamer aan de voorzijde waar dubbele deuren aanwezig zijn naar de galerij. Aan de linkerzijde is een badkamer aanwezig voorzien van een ruime open douche ruimte met thermostaatkraan, wastafel en toilet. Verder is aan de linkerzijde een aparte berging aanwezig waar u de wasmachine kunt plaatsen. In het midden van het appartement is een open keuken aanwezig voorzien van een recht opgesteld keukenblok met ingebouwde apparatuur: keramische kookplaat, RVS afzuigkap, koelkast, vriezer en een hete luchtoven.

Aan de achterzijde is de woonkamer aanwezig met dubbele deuren naar het balkon. Het balkon biedt prima uitzicht op een groenstrook met stadsgracht. U heeft geen bovenburen dus u heeft meer zonlicht en meer privacy.

Het appartement is keurig bewoond en voorzien van een laminaatvloer, nette keuken en nette badkamer. De wanden zijn glad gestuukt.
Het complex is in zeer goede staat van onderhoud en u mag als bewoner ook gebruik maken van de gemeenschappelijke tuin.

Read more with an package!

General information

Type: Condo
City Nederland
District/Neighbourhood: Testwijk
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Internet
Wifi
Private living room
Private balcony
Private parking space
Private bicycle storage
Free parking
Housing benefits
Intercom
Elevator
Private terrace
Washing machine
Show on map